SİVAS / KANGAL - Şehit Mustafa Karakurt Anadolu Lisesi

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığınca öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunulan Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi"nin (ODS) tanıtımı tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yapıldı.

Eyl

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi"okulumuzda coşkuyla kutlandı.Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz Hasan AKKAYA'nın tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programımız günün anlam ve önemini belirten yazı ve şiirler ile devam etti.Programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Zeynep KESKİNBALTA'ya teşekkür ederiz.

Eyl

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Fatih SUNGUR ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mustafa ALKAN  okulumuza ziyarette bulundular.Kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Kangal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası münazara yarışmasında yarı finalde rakibimiz Koç Anadolu Lisesini eleyerek finale kaldı.Öğrencilerimize rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Zeynep KESKİNBALTA'ya teşekkür eder; ayrıca  öğrencilerimiz Mustafa ATEŞ'i , Resul TUR'u , Neslihan ATEŞ'i ve Yeliz SÖNMEZ'i tebrik ederiz.

May

Değerli hemşehrimiz İstanbul'da "HEDEF AVM"nin yönetim kurulu başkanı Sayın Murat GÜNDAY Bey'e okulumuza göndermiş oldukları spor malzemelerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz.@hedefavm

Kas

Okulumuzda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Burhan TAŞTEMİR rehberliğinde 11-A sınıfı öğrencileri ile 10-A öğrencileri arasında münazara düzenlenmiştir. Öğrencilerin ilgin ve bir o kadar da heyecanlı geçen fikri tartışmasında 11-A sınıfı öğrencileri "Teknoloji zararlıdır." görüşünü savunurken, 10-A sınıfı öğrencileri "Teknoloji yararlıdır." görüşünü sanumuştur. Juri üyeleri Müdür Yardımcısı Serhat BABACAN, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Burhan TAŞTEMİR ve İngilizce Öğretmeni Gülsüm BALKAN oyçokluğu ile 10-A sınıfı öğrencilerinin fikirlerini daha iyi savunduğuna kanaat getirerek münazarayı 10-A sınıfı öğrencilerinin kazandığını ilan etmişlerdir. Okul müdürümüz sayın Seyithan DEMİR okulumuzda münazara kültürünün yaygınlaştırılması için bu etkinliklerin ilerleyen zamanda da devam edeceğini belirtmiş ve katkısı geçen herkese teşekkür ederek münazarayı sonlandırmıştır.