SİVAS / KANGAL - Şehit Mustafa Karakurt Anadolu Lisesi

Ekm

Valiliğimiz himayesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #HedefProjesi kapsamında 11.ve 12.sınıflara  hazırbulunuşluluk sınavı yapıldı.

Eyl

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı birlik ve beraberliğin yeniden canlandığı bu anlamlı gecenin sevgi ve hoşgörü ortamına vesile olmasını, hayır ve iyiliklerin artmasını temenni eder tüm İslam aleminin Mevlid kandilini tebrik ederiz.

Eyl

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.PROGRAMI HAZIRLAYAN TÜRK DİLİ Ve EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ RABİA SULTAN DOLU 'YA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ağu

Bu yıl 19 öğrencimiz YKS sınavına girmiştir. Bunlardan 12'si 4 yıllık bölümlere yerleşmiştir. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

OKULUMUZUN İÇ BOYASI OKUL AİLE BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ SERDAL KESKİNBALTA'NIN KATKILARIYLA BOYANMIŞTIR.

Haz

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Kangal Nicer Otel'de kahvaltıda bir araya geldi.

Haz

May

Okulumuz bahçesindeki otlar personellerimiz Fuat TUR ve Volkan CEYLAN tarafından temizlendi.

May

OKULUMUZCA DEPREMZEDELER YARARINA DÜZENLEDİĞİMİZ RESİM SERGİSİNİN GELİRLERİ,DEPREMZEDELER ADINA AFAD DEPREM YARDIMI HESABINA YATIRILMIŞTIR.DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN.

Mrt

21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla ateş yakarak öğrencilerimiz üzerinden atladı.Öğrencilerimiz halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz Hasan AKKAYA 9-A sınıfına camiyi gezdirdi.

Mrt

Tüm şubelerimize deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Depremden dolayı okulumuza gelen öğrencilerimize hoş geldin töreni yapıldı.Programın sonunda tüm öğrencilere çiğ köfte ve yaş pasta ikram edildi.Katkılarından dolayı Okul Aile Birliği başkanımız Serdar KESKİNBALTA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklâl Marşımızın Kabulünün 102. Yılı münasebetiyle okulumuzda sınıflar arası "Mehmet Akif Ersoy ve İstiklâl Marşı" konulu bilgi yarışması düzenlendi.Çekişmeli geçen yarışmayı 9-A sınıfı kazanmıştır.Kazanan sınıfımızı tebrik eder, programımıza katılan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Kangal Jandarma Trafik personeli tarafından seminer verildi.