SİVAS / KANGAL - Şehit Mustafa Karakurt Anadolu Lisesi

Şbt

Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ, ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mustafa ALKAN "Hedef Okuyan Nesil Projesi"kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.

Etkinlik sonunda öğrenciler ile sohbet ederek taleplerini dinleyen Kaymakamımız ardından öğretmenlerimiz ile toplantı gerçekleştirdi.

Şbt

11.Sınıf öğrencilerimiz "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında halı sahamızı temizlediler.

Şbt

Psikolojik Danışman Furkan SÜZGÜN tarafından dikkat geliştirme semineri atölye çalışması gerçekleştirdi.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında Coğrafya öğretmenimiz Gökhan TAŞ öncülüğünde 11.sınıf erkek öğrencilerimiz havuza yüzmeye götürüldü.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında İngilizce öğretmenimiz Burcu MENGİ MERAL kolordinesinde sınıflarda bilgi yarışması ve kelime oyunu etkinlikleri yapıldı.

Ock

Valiliğimiz himayesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #HedefProjesi kapsamında 11.ve 12.sınıflara  2.tam kapsam değerlendirme sınavı yapıldı

Ara

Biyoloji öğretmenimiz Buse Nur YUMUK derslerinde mikroskop ile hücre incelemesi yaparak kalıcı öğrenmeler sağlıyor.

Ara

Hedef Projesi Hareketli Yaşam Yönergesi kapsamında öğrencilerimizle birlikte yürüyüş yaptık.

Ara

Afet farkındalığı oluşturmak amacıyla öğrencilerimize sunum yapıldı.

Ara

İnsan haklarının ihlal edilmediği, daha adil ve huzurlu  bir dünya temenni ediyoruz.

Ara

"ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında yardımseverlik ve merhamet çerçevesinde Filistin'de hayatını kaybeden çocuklara dikkat çekmek amacıyla öğrencilerimiz derslerine yüzlerine kırmızı boya sürerek katıldılar.

Ara

Gelenekselleşen kahvaltı etkinliğimizi 11. sınıflar ile yaptık.

Ara

Okulumuz matematik öğretmeni İlknur GÜNEŞ,Meslek Tanıtım Kulübü faaliyetleri kapsamında Polislik mesleğini öğrencilerimize tanıttı.

Ara

Okulumuz Matematik öğretmeni İlknur Hoca'ya sürpriz doğum günü,bu vesileyle kendisinin doğum gününü kutlarız.

Ara

"ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında yardımseverlik ve merhamet teması çerçevesinde öğrencilerimizle okulumuzun bahçesindeki ağaçlara kuş yuvası yaptık.