SİVAS / KANGAL - Şehit Mustafa Karakurt Anadolu Lisesi

Ara

Kazanım değerlendirme sınavında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini verdik, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Valiliğimiz himayesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #HedefProjesi kapsamında 11.ve 12.sınıflara  hazırbulunuşluluk sınavı yapıldı.

Kas

"ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında Sorumluluk teması çerçevesinde öğrencilerimizle okulumuzun sevimli misafirlerine ev yaptık.

Kas

9.sınıf öğrencilerimizle hoş geldiniz kahvaltısında bir araya geldik.

Kas

ÇEDES projesi kapsamında öğrencilerimize "Sorumluluk ve Öz Denetim" semineri İngilizce öğretmenimiz Burcu MENGİ MERAL tarafından verildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü programı okulumuzda kutlandı.Programı hazırlayan  biyoloji öğretmenimiz Buse YUMUK'a teşekkür ederiz.

Kas

Psikolojik danışman Furkan SÜZGÜN tarafından öğrencilerimize zaman yönetimi semineri verildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzun "Hatıra Ormanı" için fidan dikimi gerçekleştirildi.Etkinliğimize katılım sağlayan Kangal Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ'a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ALKAN'a, , kıymetli öğretmenlerimize , öğrencilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz. Ayrıca hatıra ormanımızın açılmasına vesile olan Coğrafya öğretmenimiz Gökhan TAŞ'a ,Sivas Orman İşletme Müdürlüğü  çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı" Programı hazırlayan İngilizce öğretmenimiz Burcu MENGİ MERAL'e teşekkür ederiz.

Ekm

Sınavlardan önce tüm şubelerimize kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Ekm

ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında Saygı teması çerçevesinde Şehitlik ziyareti yapılmıştır.Tüm şehitlerimize saygıyla...

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimizle Kangal Nicer Otel'de motivasyon kahvaltısında bir araya geldik.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kaynak kitapları öğrencilerimize dağıtıldı.

Ekm

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize TYT deneme sınavı yapıldı.

Ekm

Mevlid - i Nebevi Haftası münasebetiyle Kangal İlçe Müftülüğü Vaizi "Peygamberimiz'i(SAV) Anlamak" konulu sohbet vermiştir. Kendilerine güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.