SİVAS / KANGAL - Şehit Mustafa Karakurt Anadolu Lisesi

Mrt

Ramazan ayının en önemli yönlerinden birisi birlik ve beraberliği sağlamak, paylaşmanın önemini daha iyi anlamaktır. Ramazan ayının en bereketli anlarından biri olan sahurun bereketinin hikmetini kavramak ve paylaşmanın önemini anlamak amacıyla 12.Sınıf öğrencilerimizle birlikte Çetinkaya Lisesinde sahur yaptık. Ardından Çetinkaya Merkez Camii'nde sabah namazını eda ettik.

Mrt

İstiklâl Marşımızın Kabulünün 103. Yılı münasebetiyle okulumuzda tören düzenlendi.Töreni düzenleyen matematik öğretmenimiz İlknur GÜNEŞ'e teşekkür ederiz.

Mrt

Öğrencilerimize ayakkabı ve kıyafet gönderen @fenacencoder iş yeri sahibi hemşehrimiz iş adamı Aziz BULUT'a teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm sınıflarımıza kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Mrt

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tarih öğretmenimiz Hakan VANLIOĞLU kordinesinde deprem eğitimi ve tatbikatı yapıldı.

Mrt

Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri kapsamında öğrencilerimize seminer verildi."Geleceğimiz Vergilerle Güvende"

Şbt

Valiliğimiz himayesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #HedefProjesi kapsamında 11.ve 12.sınıflara 3. tam kapsam değerlendirme sınavı yapıldı.

Şbt

Geleneksel beşinci etli ekmek şenliğimiz yapıldı.

Şbt

ÇEDES Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında "SABIR" değeri çerçevesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Rabia Sultan DOLU öncülüğünde öğrencilerimize sabır temalı sunum yapıldı, sonrasında el broşürleri dağıtıldı.

Şbt

Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ, ve İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Mustafa ALKAN "Hedef Okuyan Nesil Projesi"kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.

Etkinlik sonunda öğrenciler ile sohbet ederek taleplerini dinleyen Kaymakamımız ardından öğretmenlerimiz ile toplantı gerçekleştirdi.

Şbt

11.Sınıf öğrencilerimiz "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamında halı sahamızı temizlediler.

Şbt

Psikolojik Danışman Furkan SÜZGÜN tarafından dikkat geliştirme semineri atölye çalışması gerçekleştirdi.